ZAMÓWIENIE
- Tatar z łososia podany z rucolą i kaparami, skropiony dresingiem balsamicznym: 26 zł.
- Grillowane przegrzebki podane na sałacie z pomidorkami cherry i pesto: 24 zł.
- Pierś z kaczki marynowana w winie, w sosie miodowo-figowym, z grillowanymi szparagami: 37 zł.
- Penne ze szpinakiem, serem feta i suszonymi pomidorami: 23 zł.
- Dwa piwa Żywiec: 16 zł.
RACHUNEK
Całość rachunku: 126 zł. Zniżka FoodieCard: 55 zł. Do zapłaty: 71 zł.
- rabat obowiązuję w poniedziałki, soboty i niedziele,
- konieczność rezerwacji telefonicznej,
- z rabatu na jednej karcie skorzystać może maksymalnie 6 osób,
- rabat nie obowiązuje na napoje.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz