Jeśli bylibyście na poznańskiej Wildzie i chcielibyście skosztować specjałów kuchni europejskiej, lub też stricte poznańskiej (regionalna wkładka do menu), śmiało możecie udać się do Hotelu Korel, a konkretniej do mieszczącej się w nim restauracji Karmell. Zachętę tę celowo kierujemy do tych, którzy na Wildzie dotąd nie jadali, gdyż jak udało nam się zaobserwować po frekwencji - mieszkańcom okolicy tej restauracji zachwalać specjalnie nie trzeba - zdążyli ją całkiem dobrze poznać, chętnie się w niej stołując :)
ZAMÓWIENIE
- Carpaccio z polędwicy wołowej z kaparami: 32 zł.
- Sałatka z kozim serem, gruszką i winogronem z dressingiem z musztardy francuskiej: 19 zł.
- Spaghetti z pesto bazyliowym i pomidorkami koktajlowymi: 22 zł.
- Stek wołowy z pieczonym bananem, ziemniakami pieczonymi i warzywami gotowanymi: 63 zł.
- Wino musujące Baron de Bellac 0,75 l: 30 zł.
- Sałatka z kozim serem, gruszką i winogronem z dressingiem z musztardy francuskiej: 19 zł.
- Spaghetti z pesto bazyliowym i pomidorkami koktajlowymi: 22 zł.
- Stek wołowy z pieczonym bananem, ziemniakami pieczonymi i warzywami gotowanymi: 63 zł.
- Wino musujące Baron de Bellac 0,75 l: 30 zł.
Całość rachunku: 166 zł. Zniżka FoodieCard: 68 zł. Do zapłaty: 98 zł.
WARUNKI RABATU FOODIECARD W KARMELL
- rabat obowiązuje w piątki, soboty i niedziele,
- rezerwacja telefoniczna nie jest wymagana,
- z rabatu na jednej karcie skorzystać mogą maksymalnie 4 osoby,
- rabat nie obowiązuje na napoje.
Kliknij tutaj, aby obejrzeć profil Karmell na stronach FoodieCard.
Polecam, byłem skodztowałem. Miejsce absolutnie wyrwane z kontekstu otoczenia robotniczej Wildy ale smaczne!
OdpowiedzUsuń