Jeżeli jesienią trafia się tak ciepły i słoneczny dzień, grzechem byłoby z tego nie skorzystać. Odwiedzając krakowskiego Konika na Biegunach, zasiedliśmy zatem nie we wnętrzach restauracji, a w kameralnym ogródku na jej tyłach. Była to już nasza druga wizyta w Koniku i choć zamówiliśmy zupełnie co innego niż za pierwszym razem, to podobnie jak w kwietniu, zdecydowaliśmy się połączyć zarówno polskie (barszcz z uszkami) jak i włoskie (pizza z pieczarkami, salami i papryką peperoni) oblicze tego miejsca. Efekt mariażu bardzo smaczny, a wszystko to jedynie kilka kroków od Rynku Głównego : )
ZAMÓWIENIE
- Barszcz czerwony z uszkami: 9 zł.
- Pizza Peperoni (mała: 28 cm): 23 zł.
- Herbata Richmont (brzoskwiniowo-cytrynowa): 10 zł.
RACHUNEK
Całość rachunku: 42 zł. Zniżka FoodieCard: 16 zł. Do zapłaty: 26 zł.
- rabat obowiązuję w poniedziałki, wtorki i środy,
- rezerwacja telefoniczna nie jest wymagana,
- z rabatu na jednej karcie skorzystać mogą maksymalnie 4 osoby,
- rabat nie obowiązuje na napoje.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz